Straks kent iedereen joúw naam!
Regionaal adverteren op de radio, televisie of online. Of meteen goed: een crossmediale mediamix om altijd je potentiële klant of prospect te bereiken! Pak groot uit met Omroep Land van Cuijk als jouw mediapartner. Of je nu je merk bekendheid wilt geven, een boodschap wilt herhalen of iets bijzonders wilt aankondigen: we zijn er voor je met bijzonder scherpe tarieven om te helpen je doelen te behalen. Straks kent iedereen joúw naam!


Hoe werkt het?

Neem contact op met onze professionals. We horen graag van je wat je wensen zijn en we denken desgevraagd met je mee om de impact van je boodschap te vergroten. Vervolgens maken we een vrijblijvend voorstel op maat voor je. We houden rekening met de perfecte mediamix, het budget en vooral hoe je jouw doelen kunt bereiken! We hebben altijd oog voor de win-win situatie, want jouw succes is ook ons succes!

Dus: wil je zoveel mogelijk inwoners in het Land van Cuijk bereiken? Dan is adverteren op Omroep Land van Cuijk de oplossing! Meer weten, sparren met onze marketing-strategen of benieuwd naar onze scherpe tarieven? Neem dan contact op met onze afdeling mediastrategie: 06 25 25 75 99 of mail naar: marketing@olvc.nl.


Er gelden op dit moment twee acties:

– De langloperscampagne! Adverteren op radio, televisie en internet voor een half jaar of jaar
met enorme korting tot wel 15% bovenop de geldende combinatiekortingen.

– De kennismakingsaanbieding: 5x per dag of 10x per dag adverteren op de radio tegen een bodemtarief,
om radioreclame te leren kennen. Nu met gratis productie van een reclamespot!

Benieuw naar de acties en de tarieven? Vul hieronder het formulier in en we sturen je de tarievenlijst per e-mail toe.
We nemen graag even contact met je op om de mogelijkheden op maat door te spreken en indien gewenst maken we
een voorstel op maat, zodat je altijd adverteert op de manier die het beste bij je past! Je krijgt een bereik voor een prijs
waar de concurrentie alleen maar van kan dromen! Adverteren bij Omroep Land van Cuijk is altijd waardevol!

 

 

Informatie-aanvraag adverteren

12 + 11 =